У Києві вбивця намагався видати себе за свідка

У Києві вбивця намагався видати себе за свідка
Фото прес-служба Нацполіції

Між вбитим і «свідком» виник конфлікт через дівчину

У Києві чоловік зарізав людину, а потім викликав «швидку» і поліцію. Прибулим на місце правоохоронцям він сказав, що побачив на вулиці невідомого з пораненнями, коли проходив повз, повідомляє прес-служба ГУ НП в Києві.

«До працівників поліції підійшов чоловік і розповів, що помітив потерпілого поряд з багатоповерхівкою і подзвонив в поліцію і медикам. Незабаром лікарі повідомили правоохоронцям, що від отриманих травм потерпілий помер в медичному закладі. Ним виявився 30-річний уродженець Вінницької області, який півроку тому приїхав у столицю», - йдеться в повідомленні.

Після проведення комплексу оперативних заходів було встановлено, що головним підозрюваним у вбивстві є чоловік, який видав себе за випадкового перехожого і викликав поліцію.

Правоохоронці з'ясували, що між чоловіками виник конфлікт через дівчину. В процесі сварки один з них схопив палицю і вдарив їєю свого опонента, а у відповідь на це отримав кілька ножових поранень у груди.

На наступний день зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Правоохоронці в рамках відкритого кримінального провадження проводять необхідні слідчі дії і встановлюють обставини зазначеного правопорушення. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 15 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: