У Києві – заметіль: 260 машин чекають команди чистити сніг

У Києві – заметіль: 260 машин чекають команди чистити сніг
Снігопад у Києві

Киян просять прибрати авто з проїжджих частин, інакше – евакуюють

«Київавтодор» кинув на боротьбу зі снігопадом 260 одиниць техніки та 37 бригад дорожників.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Станом на 12:00 у Києві чергують 260 одиниць снігоприбиральної техніки та 37 бригад із ручного прибирання підприємств комунальної корпорації «Київавтодор», - йдеться в повідомленні.

У мерії запевняють, що снігопад у місті – під контролем.

«Дорожники продовжують уважно слідкувати за метеорологічною ситуацією. Для оперативного реагування у разі ускладнення погодних умов наразі снігоприбиральну техніку розміщено на вихідних позиціях на вулично-дорожній мережі міста. У разі початку снігопаду спеціальна техніка готова негайно розпочати обробку протиожеледними матеріалами вулиць і доріг столиці», - запевняють у КМДА.

Як зазначають у прес-службі, уночі 117 спеціальних машин комунальної корпорації «Київавтодор» виконували обробку дорожнього покриття посипальними матеріалами на мостах, шляхопроводах і ділянках вулиць зі складними умовами руху.

Задля недопущення утворення ожеледі та забезпечення безпеки руху транспорту автодорівці за ніч використали 180 тонн солі та 154 тонни піскосоляної суміші.

«Автомобілі, припарковані на проїжджій частині, які заважають роботі снігоприбиральної техніки будуть евакуйовані», - попередив киян заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

За його словами, у разі погіршення погодних умов комунальні служби міста спільно з управлінням патрульної поліції міста Києва та управлінням Держслужби з надзвичайних ситуацій мають відпрацьований алгоритм дій.

«З 1-го листопада «Київавтодор» перейшов на цілодобовий режим роботи. Загалом до роботи в снігопад у місті готові близько 600 одиниць снігоприбиральної техніки. У періоди затяжних, інтенсивних снігопадів ми залучатимемо більше техніки: укладено угоди на застосування 183 одиниць техніки інших організацій», – повідомив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: