У Китаї вбито заради органів 1,5 мільйона в'язнів совісті - ЗМІ

У Китаї вбито заради органів 1,5 мільйона в'язнів совісті - ЗМІ
РИА Новости

Органи часто беруть у живих людей

Хірурги-трансплантологи в Китаї скаржаться, що доводиться працювати по 24 години на добу, виконуючи операції з пересадки. Органи завжди доступні, кажуть вони. Деякі лікарні можуть надати будь-який орган протягом години і гарантують, що можуть трансплантувати два, три або чотири резервних органи, якщо перший не приживеться, пише The Epoch Times.
У безпрецедентному звіті невеликої групи дослідників, опублікованому 22 червня, представлені дані про сотні китайських лікарень, які займаються пересадкою органів приблизно з 2000 року. У сукупності вони виконали від 1,5 до 2,5 мільйона трансплантацій за 16 років, говориться в доповіді, від 60 000 до 100 000 трансплантацій на рік.
«Остаточний висновок цього звіту, як і всіх попередніх, - Китай бере участь в масових вбивствах безневинних людей», - сказав співавтор доповіді Девід Мейтас на презентації книги в Національному прес-клубі у Вашингтоні 22 червня.
У новій 817-сторінковій доповіді наводиться список всіх відомих центрів трансплантації в Китаї (понад 700) і дані про кількість ліжок, коефіцієнти використання, хірургічний персонал, навчальні програми, одержувачів органів, час очікування, види пересадок, випадки відторгнення органів і багато іншого. Автори доповіді на підставі цих даних підрахували загальну кількість виконаних трансплантацій. Їх число становить понад мільйон. При цьому час очікування для пацієнтів іноді може вимірюватися лише тижнями, днями або навіть годинами. У доповіді наводяться свідчення про те, що органи часто беруть у живих людей. Зазначається, що переважна більшість з них - представники релігійного руху Фалуньгун.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: