У Кремлі розповіли про дружбу Путіна зі світовими лідерами

У Кремлі розповіли про дружбу Путіна зі світовими лідерами

Пєсков стверджує, що Путін має добрі і конструктивні відносини з цілою низкою світових лідерів і підтримує ці відносини

Прес-секретар президент РФ Дмитро Пєсков заявив, що Володимир Путін підтримує добрі і конструктивні відносини з багатьма главами інших держав, але першорядну роль в міжнародних контактах грають інтереси Росії.
«Ви знаєте, що президент (Путін. – Ред.) має добрі і конструктивні відносини з цілою низкою світових лідерів і підтримує ці відносини. Але я хочу нагадати слова президента про те, що якими б відносини не були, в контактах на перше місце ставляться інтереси країни, вони відстоюються так, як повинні», - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на питання, з ким зі світових лідерів у Путіна склалися дружні стосунки.
Пєсков додав, що добрі відносини з керівниками інших держав допомагають у відстоюванні цих інтересів і в рішенні тих проблем, які виникають на порядку денному, пише РИА Новости.
Прес-секретар Путіна не став називати конкретні імена, але підкреслив, що президент РФ регулярно спілкується «з багатьма главами (держав), в тому числі з новими керівниками, які приходять до влади в Європі, президенту вдається налагоджувати дружні стосунки».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: