У Кривому Розі начальник одного з відділів поліції міста влаштував бійку біля кафе

У Кривому Розі начальник одного з відділів поліції міста влаштував бійку біля кафе
Тимчасово виконуючий обов'язки начальника Довгинцівського відділу поліції відсторонений від виконання обов'язків

Голова Національної поліції пообіцяв звільнити міліціонера за результатами службової перевірки

У Кривому Розі тимчасово виконуючий обов'язки начальника Довгинцівського відділу поліції міста влаштував бійку біля кафе. Чоловіка усунули за інцидент від виконання обов'язків і почали за цим фактом службову перевірку.

Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

«Попередньо встановлено, що один із заступників керівника відділу поліції Дніпропетровської області створив конфлікт біля кафе, який переріс у бійку. До одного з розважальних закладів міста був викликаний екіпаж патрульної поліції. Прибувши на місце події поліцейські виявили правопорушника, який вів себе зухвало, виражався нецензурною лексикою, не реагував на зауваження правоохоронців», - йдеться в повідомленні.

Поліцейські затримали чоловіка і доставили в Скасаганський відділ поліції міста для складання адміністративних матеріалів.

Як виявилося, правопорушник працює в Довгинцівському відділі поліції Кривого Рогу і зараз є тимчасово виконуючим обов'язки начальника цього відділу поліції міста.

«За даним фактом розпочато службову перевірку. Правопорушник відсторонений від виконання обов'язків. Ситуація знаходиться на контролі голови Нацполіції», - підкреслюється в повідомленні.

Як зазначив голова Національної поліції Сергій Князєв, така поведінка - дискредитує органи внутрішніх справ.

«За результатами службової перевірки правопорушник буде звільнений з лав поліції - за поведінку, негідну співробітника поліції», - сказав він.

За інформацією «Української правди», затриманий є заступник начальника Довгинцівського відділу поліції Кривого Рогу Пісний Руслан Сергійович.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: