У Кривому Розі невідомі сплюндрували могили бійців АТО

У Кривому Розі невідомі сплюндрували могили бійців АТО

Невідомі повалили пам’ятник одного бійця і погнули пам’ятну дошку на могилі другого

У Кривому Розі цими вихідними невідомі сплюндрували пам’ятники на могилах двох бійців–учасників АТО Іллі Гайдука та Геннадія Дощенка. Про це поінформувала сестра одного із загиблих військовослужбовців Іллі Гайдука Іляна Віскаліна.
За її даними, невідомі повалили пам’ятник бійця Іллі Гайдука і погнули пам’ятну дошку на могилі Геннадія Дощенка. Після огляду цвинтаря виявили, що, окрім двох сплюндрованих, ще один пам’ятник невідомі намагались пошкодити.
Рідні порушують питання про охорону цвинтаря, де поховані бійці АТО.
Водночас Іляна Віскаліна зауважує, що останній інцидент з пошкодженням пам’ятників бійцям має бути розслідуваний в одному кримінальному провадженні ще з низкою схожих фактів: спалення могили бійця «ДУКу» Андрія Козюбчика («Ореста»), пошкоджували графіті Небесної сотні в центрі міста, руйнування меморіалу у Тернівському районі міста, плюндрування могили бійця Михайла Кондратьєва, псування фарбою Герба України та патріотичної стели на в’їзді до міста тощо.
«Ці справи треба об’єднати і розглядати як серію вчинених злочинів… Я схиляюсь до думки, що в місті працює організація цинічних», – вважає сестра загиблого бійця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: