У Лондоні заарештували підлітків, яких підозрюють у нападах із застосуванням кислоти

У Лондоні заарештували підлітків, яких підозрюють у нападах із застосуванням кислоти
«Кислотні» інциденті все ще залишаються відносно рідкісними
Фото: Tolga Akmen / Global Look Press

Два підлітки у віці 15 і 16-ти років були заарештовані за підозрою в пограбуванні

Поліція Лондона заарештувала двох молодих людей в зв'язку з серією нападів в східному Лондоні із застосуванням кислоти, в результаті яких кілька людей отримали опіки обличчя. Одна з жертв отримала «незворотні травми, які залишаться на все життя».

За інформацією влади, у минулий четвер нападники, під'їхавши на мопеді до 32-річного чоловіка, плеснули йому в обличчя кислотою і викрали його мопед, після чого протягом півтори години зробили ще кілька атак.

Два підлітки у віці 15 і 16-ти років були заарештовані за підозрою в пограбуванні і нанесенні вкрай тяжких тілесних ушкоджень, повідомила поліція. Розслідування триває.

Ці інциденти сталися після цілої серії гучних нападів у столиці Великобританії, в тому числі отримав широкий розголос випадку, коли нападник облив починаючу модель і її двоюрідного брата хімічною рідиною, коли вони сиділи в машині.

Комісар поліції Крессида Дік повідомила, що незважаючи на те, що число таких інцидентів зростає, вони все ще залишаються відносно рідкісними.

«Я не хочу, щоб люди думали, що це відбувається по всьому Лондону постійно, це не так, але нас турбує те, що ці цифри, як видно, ростуть», - заявила Дік в інтерв'ю радіостанції LBC.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: