У Ляшка прокоментували інформацію про об’єднання з Тимошенко

У Ляшка прокоментували інформацію про об’єднання з Тимошенко
РБК

Депутат з Радикальної партії запевнив, що метою блокування трибуни є саме виконання вимог обох фракцій

Нині насправді є пропозиції щодо об’єднання зусиль фракцій «Батьківщина» та Радикальної партії. Про це у коментарі «Главкому» розповів народний депутат з Радикальної партії Андрій Артеменко.

За його словами, вони домагатимуться виконання спільних вимог: створення Тимчасової слідчої комісії щодо офшорів та перегляд тарифів для населення.

Водночас він запевнив: метою блокування трибуни є саме виконання вимог обох фракцій, а не перевиборів. «Зараз мова про перевибори не йде взагалі. У Радикальній партії ніхто поки що не піднімає питання перевиборів. Ми просто домагаємось виконання наших вимог», - зазначив він.

Крім того, Артеменко прокоментував сидячий страйк, про який сьогодні з трибуни оголосив лідер фракції Олег Ляшко. «Сидячий страйк – це така форма мирного протесту. Два тижні тому конгресмени США близько провели сидячу забастовку щодо закону про зброю. Вона передбачає незручності: для парламенту, для спікера, для так званої більшості у голосуванні. На прикладі наших колег з Конгресу США, ми обрали таку форму протесту задля дотримання наших вимог».

Нагадаємо, лідер фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про об'єднання опозиційних партій проти влади.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: