У Мар'їнці правоохоронці затримали бойовика батальйону «Чорна сотня»

У Мар'їнці правоохоронці затримали бойовика батальйону «Чорна сотня»

Пособник терористів раніше розвантажував вагони зі снарядами

Після тримісячного перебування «на казармі» чоловік вирішив звільнитися, адже обіцяних грошей від бойовиків так і не отримав

У Мар'їнці поліцейські затримали бойовика батальйону «Чорна сотня». Про це повідомили в прес-службі поліції Донецької області. 

«Мар’їнські поліцейські затримали бойовика батальйону «Чорна сотня», який розвантажував вагони зі снарядами», - йдеться у повідомленні.

В поліції розказали, що у 2015 році 27-річний мешканець Курахового поїхав на заробітки на окуповану територію. Спочатку працював на будівництві, а згодом вступив до батальйону терористів «Чорна сотня».

Базувався батальйон спочатку у місті Сніжному, а згодом у Торезі. Чоловік довгий час не отримував ніяких завдань від керівництва, адже вони говорили, що в частині недостатньо зброї та техніки, хоча найманець бачив озброєних військових без будь-яких розпізнавальних знаків.

Кілька разів його возили до Іловайська, де вони розвантажували вагони зі снарядами.

Після тримісячного перебування «на казармі» чоловік вирішив звільнитися, адже обіцяних грошей так і не отримав. Потім поїхав до іншої країни працювати на будівництві, а нещодавно повернувся додому.

Затриманий екс-бойовик свою провину визнав та погодився допомагати слідству. Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ст. 260 (Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 25 липня співробітники прокуратури, СБУ та прикордонної служби затримали в аеропорту «Бориспіль» так званого командира відділення «ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: