У Медведчука заперечують інформацію про евакуацію офісу

У Медведчука заперечують інформацію про евакуацію офісу
Напад на офіс Медведчука 21 листопада

Прес-секретар Медведчука заявив, що ніякої евакуації співробітників з офісу немає

Прес-секретар Громадського руху «Український вибір - право народу» Олег Бабанін спростував інформацію журналістів «Громадського радіо» про те, що з офісу Руху нібито евакуюють співробітників.

«Громадське радіо поширює інформацію, про те що з офісу «Української вибору - права народу» евакуюють працівників. Мовляв, до 15:00 всі повинні покинути офіс і забрати цінні речі. Я зараз якраз перебуваю в офісі, як і інші працівники «Українського вибору - право народу». Ніякої евакуації немає. Працюємо в штатному режимі», - написав Бабанін на своїй сторінці в Facebook.

Прес-секретар Медведчука також звернувся до журналістів «Громадського радіо». «Передаю великий привіт Громадському радіо як «найчеснішому» і «найпрофесійнішому» ЗМІ, яке вже настільки «якісно» працює, що може не звертатися за коментарем для того, щоб написати новину. Якщо Громадське радіо з якоїсь невідомої мені причини вирішить зайнятися журналістикою, мій міський телефон працює. Як і мобільний, який журналістам відомий», - зазначив Бабанін.

Він також додав, що співробітникам офісу Медведчука відомо про плани радикальних угруповань.

«Точно так само як їм відомі наші плани - домагатися миру, звільняти полонених, боротися за реінтеграцію Донбасу і збереження єдності країни, відновлення закону і порядку. Радикалам це не потрібно. Їх влаштовує нинішній стан справ і безкарність екстремістських угруповань», - підсумував прес-секретар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: