У Мексиці через тропічний шторм «Лідія» загинули семеро осіб

У Мексиці через тропічний шторм «Лідія» загинули семеро осіб

Шторм продовжив рух у північно-східному напрямку

Жертвами тропічного шторму «Лідія», який обрушився на мексиканський штат Південна Каліфорнія, стали семеро осіб.

Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, в результаті шторму загинули щонайменше семеро людей, з яких двоє - діти. Частина з них стала жертвами ударів електричним струмом, інші потонули, намагаючись перетнути околиці потоки води.

Крім того, стихія пошкодила дороги, будинки та лінії електропередач.

За даними національного центру США з попередження ураганів, шторм продовжив рух у північно-східному напрямку зі швидкістю 19 км/год. Максимальна швидкість вітру досягла 65 км/год.

Зараз він знаходиться в 110 км на північ від точки Пунта Євгенія на Тихоокеанському узбережжі Мексики.

Нагадаємо, ураган «Харві» завдав значної шкоди місту Х’юстон та іншій місцевості штату Техас, які були затоплені. Паводки паралізували місто. Посилаючись на місцевих чиновників, газета «Хроніки Х'юстона» повідомляла про те, що кількість загиблих від шторму перевищила 50.

Трамп подорожував регіоном на початку цього тижня, але не відвідував зону катастрофи, посилаючись на те, що такий візит може заважати операції з порятунку.

За даними ЗМІ, всього в результаті стихійного лиха загинули не менше 42 людей, близько мільйона людей були змушені покинути свої будинки. Повідомлялося, що ураган пошкодив не менше 100 тисяч будинків.

Зараз оцінка потужності «Харві» знижена до тропічної депресії, але в найближчі три дні від Луїзіани до Кентуккі очікується сильна злива, і попередження про повені залишаться в силі для південно-східного Техасу і частин Луїзіани.

Як повідомлялося, Трамп пожертвує $1 млн постраждалим через ураган Харві.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: