У Миколаєві сталася стрілянина, є поранені

У Миколаєві сталася стрілянина, є поранені

Поліція затримала причетних до стрілянини

На ринку «Юліана» у Миколаєві ввечері у середу сталася бійка, під час якої один з її учасників застосував зброю, поранивши іншого. Постраждалого госпіталізовано, поліція затримала трьох причетних до конфлікту. Розпочато кримінальне провадження, повідомили у прес-службі ГУ НП у Миколаївській області.

«6 червня близько 21:00 на території ринку «Юліана» у Центральному районі міста між місцевим жителем та ще декількома невідомими особами стався словесний конфлікт, який згодом переріс в бійку, під час якої один з її учасників застосував зброю, як попередньо відомо, травматичної дії», - повідомили у поліції.

За даними правоохоронців, внаслідок події 39-річного місцевого жителя з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями доставлено до медичного закладу.

«Правоохоронці встановили трьох осіб, причетних до вказаного правопорушення, та доставили їх до відділу поліції. Та і потерпілий, і учасники конфлікту відмовляються надавати будь-які пояснення про інцидент, потерпілий також відмовляється і від написання заяви про скоєння злочину», - додали у поліції.

Попередньо за вказаним фактом слідчими розпочате кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України – «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: