У Москві активісти Лівого блоку заблокували офіс Роскомнадзору

У Москві активісти Лівого блоку заблокували офіс Роскомнадзору

Лівий блок у найближчу неділю планує провести у Москві марш за вільний інтернет

У столиці РФ активісти Лівого блоку заблокували офіс Роскомнадзору, закривши двері велосипедними замками.  Вони також розкидали листівки і повісили на табличку установи «заглушку», подібно до тієї, яку бачать відвідувачі заблокованих сайтів.

«Помилка 451 працює проти своїх творців! Якщо ви теж проти інтернет-цензури, виходьте на узгоджений марш за вільний інтернет цієї неділі разом з Лівим блоком», - йдеться у повідомленні організації у Фейсбук.

Текст листівки вони також оприлюднили у соцмережах:

«Від імені всіх користувачів інтернету,

Роскомнадзор, за здійснення політичної та іншої цензури, знищення свободи слова, неправомірних блокувань інтернет-ресурсів засуджується до безстрокового блокування.

Вирок оскарженню не підлягає», - зазначено в листівках.

Нагадаємо, Роскомнадзор у серпні 2014 року заблокував сайт «Главком» через публікацію про «Марші за федералізацію Сибіру». Зокрема Федеральна служба з нагляду у сфері зв'язку, інформаційних технологій і масових комунікацій (Роскомнадзор) направила тоді  листа німецькому хостеру - компанії Hetzner Online AG - в якому вимагала тиску на українське ЗМІ - інформаційне агентство «Главком». В ситуацію втрутились тоді МЗС  та омбудсмен.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: