У Москві відбувся «всесвітній з’їзд сепаратистів»: бойовики з «ЛНР» та «ДНР» були присутні

У Москві відбувся «всесвітній з’їзд сепаратистів»: бойовики з «ЛНР» та «ДНР» були присутні

З'їзд сепаратистських рухів проходить в Москві вдруге — перший відбувся в 2015 році

У неділю, 25 вересня, в Москві відбувся всесвітній форум сепаратистів, який мав назву «Діалог націй. Право народів на самовизначення і побудову багатополярного світу».

Про це пише Meduza.

З'їзд сепаратистських рухів проходить в Москві вдруге — перший відбувся в 2015 році в «Президент-готелі», що належить управлінню справами президента.

З 2016-му, як пояснили організатори, місця на всіх не вистачило, тому конференцію в останній момент перенесли в ще більший зал — в готелі «Рітц Карлтон Москва».

Конференція, яка в 2015-му мала назву «експертної», а в 2016-му стала «правозахисною».

На з’їзді були присутні бойовики з так званих «ЛНР» та «ДНР», «Міністр» з невизнаної Придніпровської республіки, Нейт Сміт с «техаського руху за самовизначення», також, деякі «учасники форуму» не змогли приїхати, тому демонстрували їх відеозвернення.

Наприклад, представник уряду Сомаліленд — самопроголошеної держави на північному заході Сомалі, розповідав про «геноцид і дискримінацію жителів країни».

Незважаючи на те, що в самій РФ заклики до сепаратизму караються позбавленням волі, на з’їзд сепаратистів держава виділила 3,5 млн рублів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: