У МВС озвучили одну із провідних версій убивства Шеремета

У МВС озвучили одну із провідних версій убивства Шеремета

Вивчаються зв’язки Павла Шеремета з Російською Федерацією

Причиною вбивства журналіста Павла Шеремета могло бути бажання зіткнути суспільство з владою, як це було після вбивства Гонгадзе. Про це в ефірі «5 каналу» сказав народний депутат від «Народного фронту», член колегії Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

«Вбивство Шеремета – показове вбивство, у формі терористичного акту, небезпечного для життя інших осіб. На сьогодні вивчається багато версій. У тому числі, одна із провідних версій – вбивство Павла Шеремета демонстративне для того, щоб внести якийсь безлад у державний устрій, щоб зіткнути лобами суспільство з владою за прикладом, який був із вбивством Георгія Гонгадзе, до якого були причетні високопосадовці, у тому числі і офіцери тодішньої міліції», - сказав Геращенко.

Також, за його словами, вивчаються зв’язки Павла Шеремета з Російською Федерацією. «Він приїхав після багатьох років з Росії, від бував регулярно в РФ», - зазначив Геращенко.

Нагадаємо, 20 липня вранці в центрі Києва внаслідок вибуху машини загинув відомий журналіст Павло Шеремет. Трагедія сталася на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка. 

За фактом загибелі Шеремета прокуратура відкрила кримінальне провадження за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 5 ч. 2 ст. 115 КК України (умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: