У МЗС відреагували на заяву Тіллерсона про альтернативу Мінським угодам

У МЗС відреагували на заяву Тіллерсона про альтернативу Мінським угодам
Заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко

«Ми теж бачимо, як і всі, що Мінський формат є потрібним механізмом, але насправді його можливості обмежені», - заявив заступник профільного міністра

Перший заступник міністра закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що усі усвідомлюють, що Мінський формат є потрібним інструментом для врегулювання ситуації на Донбасі, але його можливості обмежені.

Про це повідомляє «Уніан».

«Він (державний секретар США Рекс Тіллерсон – ред.) сказав про те, що яким би не був формат, і ми про це теж говорили, яким би не був формат - головне, щоб були досягнуті цілі «Мінська». Не обов'язково пункт за пунктом викреслити, щоб просто досягнутий був мир. Це те, що він мав на увазі», - сказав перший заступник глави МЗС.

«Я не хочу трактувати те, що він (Тіллерсон – ред.) сказав. Він сказав тільки те, що необов'язково це робити в цьому форматі. Це, до речі, дає нам можливість подивитися ширше. Ми теж бачимо, як і всі, що Мінський формат є потрібним механізмом, але насправді його можливості обмежені, і всі це усвідомлюють», - додав Пристайко.

Як повідомляв «Главком»,  державний секретар США Рекс Тіллерсон заявив, що Росія і Україна можуть досягти домовленостей для врегулювання кризи через інші механізми, не обов'язково зафіксовані в Мінських угодах.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: