У Нацполіції прокоментували спробу замаху на нардепа Шахова

У Нацполіції прокоментували спробу замаху на нардепа Шахова

У поліцію депутат звернувся сам, помітивши що його переслідують

Минулої ночі, на площі Перемоги, біля універмагу «Україна» поліцейські затримали автомобіль Mercedes з іноземними державними номерними знаками, який переслідував народного депутата Сергія Шахова (Наш край), про це повідомляється на сторінці політика в Facebook.

У поліцію депутат звернувся сам, помітивши що його переслідують. За інформацією поліції, в автомобілі перебувало двоє чоловіків, які представилися бійцями батальйону «Миротворець». У них вилучили два пістолети ПМ і 14 патронів до них. Що свідчить про ймовірну підготовку до нападу на обранця. На місці знаходилося кілька екіпажів поліцейських, слідчо - оперативна група, а також начальник ГУНП в м. Києві Андрій Крищенко.

У прес-службі поліції повідомили, що переслідувачі були затримані, вилучена у них зброя відправлена на експертизу, зараз проводяться слідчі дії. В тому числі, з'ясовується чи дійсно ці особи є бійцями батальйону «Миротворець».

Нагадаємо Сергій Шахов, який влітку цього року переміг на позачергових виборах по 114 мажоритарному округу в Луганській області від партії Наш край, неодноразово заявляв про погрози на свою адресу. Сергій Шахов відомий активною проукраїнською позицією та боротьбою з місцевими кланами в Луганській області. До обрання в Верховну Раду був депутатом міської ради Сєвєродонецька і відкрито протистояв чинному секретарю міськради Ігорю Буткову, заявляючи, що останній захопив владу в місті рейдерським шляхом. Також Сергій Шахов є співавтором проекту рішення про проведення позачергових виборів у Сєвєродонецьку, який зараз знаходиться на розгляді в комітетах ВР.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: