У Норвегії дитяча футбольна команда з Росії побила суперників під час матчу

У Норвегії дитяча футбольна команда з Росії побила суперників під час матчу
Фото Herd

Бійка почалася після того, як суддя видалив на третій хвилині російського воротаря

Команда «Космос» із Ставрополя знята з турніру в Норвегії (для віку до 14 років) за бійку з суперниками. Крім того, російський клуб оштрафовано на 2 тисяч норвезьких крон (близько 237 доларів), повідомляє The Local.

Відзначається, що бійка сталася під час матчу між «Космосом» і норвезьким клубом «Херд». Бійка почалася після того, як суддя видалив на третій хвилині російського воротаря. Під час атаки норвезьких футболістів видалений гравець вискочив на поле і вдарив ногою суперника.

Після цього інші російські футболісти почали бити своїх суперників. За словами тренера «Херда» - Тренда Лервіка, футболісти «Космосу» виглядали старше своїх років і вели себе дуже агресивно. За попередніми даними, в одного з норвезьких підлітків зламане ребро.

Персонал норвезької команди викликав поліцію, але до того часу їхні суперники з Росії покинули поле. Організатори турніру прийняли рішення зарахувати ставропольському «Космосу» технічну поразку і виключити команду з турніру. Крім того, російський клуб оштрафували на 2 тисячі норвезьких крон.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: