У одного з затриманих бізнес-партнерів Курченка триває обшук – Матіос

У одного з затриманих бізнес-партнерів Курченка триває обшук – Матіос

Під час спроби перетину кордону з Польщею було затримано Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка.

Головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомив, що у одного із затриманих бізнес-партнерів Сергія Курченка Андрія Кошеля триває обшук. Про це Матіос написав у неділю на сторінці у Facebook.

«Проводимо обшуки у затриманого при спробі виїзду до Польщі співвласника трастового фонду Курченка такого собі добродія Кошеля», – повідомив Анатолій Матіос.

За його словами, участь у слідчих діях бере і генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Втікав – зловили. Генеральний (прокурор – ред.) з нами всі ці дні, знаю – заради справедливості, як простий прокурор цілодобово», – написав Матіос.

Раніше у ЗМІ з’явилась інформація з посиланням на військового прокурора Костянтина Кулика, що під час спроби перетину кордону з Польщею було затримано Андрія Кошеля, колишнього топ-менеджера компанії СЄПЕК Сергія Курченка.

11 червня генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання Олександра Сухомлина, якого підозрююють у причетності до розкрадання скрапленого газу. За словами генпрокурора, Сухомлин, діючи в попередній змові з Віктором Януковичем, Миколою Азаровим та Сергієм Курченком, незаконно заволодів майном ПАТ «Укргазвидобування» і «Укрнафта» на загальну суму понад 2 мільярди гривень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: