У партії Медведчука вже порахували, скільки разом з Опоблоком візьмуть на виборах

У партії Медведчука вже порахували, скільки разом з Опоблоком візьмуть на виборах
Народний депутат Нестор Шуфрич

Об’єднання «За життя» і Опоблоку матиме на виборах у 2019 році 25-35%, - Шуфрич

Народний депутат Нестор Шуфрич, який минулого року приєднався до команди «За життя», оцінив перспективи об’єднання опозиційних сил на парламентських виборах наступного року.  За його словами, потенціал об’єднання «За життя» і Опоблоку на виборах у 2019 році 25-35%. Про це політик сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Ми об’єктивно розуміємо, що виграти президентську кампанію нашому кандидату буде складно, тому що біля 3 млн людей (і це без Криму) не мають можливості реально взяти участь у голосуванні. І це, безумовно, вплине на баланс виборів. Але те, що наша політична сила буде домінуючою в Україні – це 100%», - переконує колишній регіонал.

Шуфрич неохоче  коментує перебіг перемовин стосовно об’єднання, яке після гучного оголошення у вересні, схоже, уповільнилося. Зокрема місяць тому із «За життя» вийшов один з її батьків-засновників Євген Мураєв. Не поспішає долучатись до об’єднавчих процесів і те крило Опоблоку, що контролює Рінат Ахметов. Його соратники – Вадим Новинський та Олександр Вілкул – активно ведуть свої кампанії. Шуфрич запевняє, що перемовини тривають, але він не готовий нині давати оцінки можливим майбутнім партнерам.

Чергові вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року. Старт виборчої кампанії запланований на 31 грудня 2018 року. Майбутні вибори президента обійдуться держбюджету 2,4 млрд. гривень.

 Більше читайте у матеріалі: Нестор Шуфрич: Свою парафію я не зміню

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: