У поліції підтвердили загибель двох людей внаслідок стрілянини у Дніпрі

У поліції підтвердили загибель двох людей внаслідок стрілянини у Дніпрі
Місце стрілянини у Дніпрі
Фото: Інформатор

Невідомі під'їхали на автомобілі та з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п'ятьом громадянам, які перебували на літньому майданчику кафе

Під час перестрілки на проспекті Гагаріна у Дніпрі загинули двоє людей, іще чотирьох госпіталізовано.

Про це заявили у прес-службі Національної поліції у Дніпропетровській області на своїй сторінці у Facebook.

В області введено оперативний план «Сирена». Для розшуку і затримання зловмисників задіяно всі підрозділи правоохоронців. У поліції повідомили, що ніхто з перехожих не постраждав.

«Приблизно о 20.00 до поліції надійшла інформація, що по пр. Гагаріна, 92 у Шевченківському районі Дніпра чути постріли та на асфальті лежить нерухоме тіло чоловіка. Прибувши на місце події, поліцейські з'ясували: приблизно о 19.50 невідомі під'їхали на автомобілі та з автоматичної зброї спричинили вогнепальні поранення п'ятьом громадянам, які перебували на літньому майданчику кафе. Після цього зловмисники зникли з місця скоєння злочину на автомобілі», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що одна людина загинула під час стрілянини, іще одна померла згодом від отриманих поранень.

Як повідомляв «Главком», в Дніпрі в понеділок ввечері, 24 липня, сталася перестрілка. Спочатку повідомлялося, що одна людина загинула, шестеро осіб отримали поранення.

В обласній Нацполіції розповіли, що дві групи чоловіків словесно з'ясовували стосунки, однак, після того як не змогли досягти компромісу, почалася стрілянина. Потерпілі поступили в лікарню Мечникова з вогнепальними пораненнями ніг, голови, живота.

Згодом ЗМІ повідомили, що в обласній лікарні ім. Мечникова від вогнепальних ран помер другий із постраждалих в перестрілці. Один з убитих - відомий місцевий учасник АТО Олексій Вагнер. Другий убитий теж начебто воював на Донбасі, але ім'я його не відомо, а тільки позивний - Щука.

Серед важко поранених - також відомий дніпровський адвокат і учасник АТО Едмонд Саакян.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: