У поліції повідомили подробиці вбивства чоловіка в столичній багатоповерхівці

У поліції повідомили подробиці вбивства чоловіка в столичній багатоповерхівці
фото: espreso.tv

Вбивство сталося в будинку на вулиці Волгоградській у Києві

Чоловіка із вогнепальним пораненням виявили ввечері 27 вересня у під’їзді столичної багатоповерхівки. Лікарі, які прибули за викликом, констатували його смерть. Про це на своїй сторінці у Facebook повдіомила речниця ГУ НП Оксана Блищик.

«О 17-й годині в поліцію надійшло повідомлення про те, що на вулиці Волгоградській у Солом’янському районі Києва в під’їзді виявили чоловіка (25-30 років) у крові. Лікарі, які прибули за викликом, констатували його смерть. На тілі виявили вогнепальне поранення у грудну клітину», - повдіомила Блищик.

За її словами, на місці працює слідчо-оперативна група. Особа вбитого встановлена, це киянин, 1987 р.н. Біля будинку також був припаркований його автомобіль.

«Із показів свідків правоохоронці встановили прикмети чоловіка, який може бути причетний до вчинення правопорушення: на вигляд 35-40 років, волосся темне, був у темному спортивному одязі», - повідомила прес-секретар.

Блищик також додала, що розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція розшукує вбивцю.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: