У Порошенка пояснили, за рахунок чого ростуть рейтинги Тимошенко

У Порошенка пояснили, за рахунок чого ростуть рейтинги Тимошенко
Анатолій Матвієнко

Популізм в усьому світі не зраджує національних інтересів, а у нас працює на розвал держави, зазначив Матвієнко

Заступник голови фракції «Блок Петра Порошенка» Анатолій Матвієнко вважає, що рейтинг Юлії Тимошенко та її партії ростуть за рахунок популізму. Про це він сказав в інтерв’ю «Главкому».

«Дві проблеми – корупція і популізм – ведуть Україну на манівці. Влада найбільшою мірою відповідальна за недостатню боротьбу з корупцією, а опозиція – за поширення популізму», - зазначив Матвієнко.

На його думку, «можна говорити правду, та не всю, але не можна говорити неправду».

«Популізм в усьому світі не зраджує національних інтересів, а у нас працює на розвал держави. Причому ті, хто найбільше зараз кричить, проводили політику не кращу, а навіть більш зрадницьку. Так, ці сили зараз мають найбільшу довіру, бо в умовах зубожіння працюють не ratio (розум. Ред.), а емоції», - сказав політик.

Він прогнозує, що наступний парламент буде гіршим, ніж цей, з точки зору українських інтересів. «А це означає, що керованість буде послаблена, і стихія може бути більш масштабною і просто фатальною», - зазначив Матвієнко.

Читайте також матеріал Свіжі рейтинги: у Раду проходить сім партій. За результатами соціологічного дослідження Київського міжнародного інституту соціології, перше місце в рейтингу посідає «Батьківщина».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: