У Порошенка розповіли про «газовий» контракт, який підпишуть в Індонезії

У Порошенка розповіли про «газовий» контракт, який підпишуть в Індонезії

Що привезе Порошенко з турне Південо-Східною Азією

За участю президента України і українських бізнесменів, які вилетіли до Індонезії, буде підписана низка контрактів, один з яких стосується будівництва газопроводу і забезпечення обладнанням станції, яка видобуватиме газ на океанському шельфі. Про це в коментарі «Главкому» повідомив представник департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко.

Проте, за його словам, бізнесмени не входять до складу офіційної делегації України, яка на чолі з главою держави відвідує Малайзію і Індонезію. В Адміністрації президента переконують, що усі бізнесмени, які вирушили до вищезгаданих азійських країн, полетіли власними маршрутами. «Жодного бізнесмена в літаку немає. Вони не можуть входити до офіційної делегації», - запевнив Горковенко. Таким чином Адмінстрація президента відреагувала на матеріал «Гни бамбук, поки молодий». За чим Порошенко полетів до Малайзії та Індонезії?, в якому повідомлялось що під час візиту до Малайзії та Індонезії главу держави супроводжують бізнесмени, але офіс президента чомусь відмовляється оприлюднити персональний склад делегації.

За останньою інформацією, наданою «Главкому» з Адміністрації президента, склад офіційної делегації України виглядає наступним чином:

Президент України Петро Порошенко

Дружина Президента, перша леді Марина Порошенко

Прес-секретар глави держави Святослав Цеголко

Міністр закордонних справ Павло Клімкін

Заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв

Міністр аграрної політики Тарас Кутовий

Перший заступник Міністра економічного розвитку та торгівлі Юлія Ковалів

Перший заступник Секретаря РНБО Олег Гладковський

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: