У Порошенка вирішили, що високі результати «Батьківщини» на довиборах - це поразка

У Порошенка вирішили, що високі результати «Батьківщини» на довиборах - це поразка
lb.ua

Перемогу кандидатів від «Батьківщини» лише на двох округах з семи політтехнолог Порошенка вважає... провалом

«Батьківщина», яка вважається партією, що має найвищий рейтинг, мала б перемогти в усіх семи округах, а не лише у двох. Таку оригінальну думку висловив у блозі на «Українській правді» Віктор Уколов - політтехнолог, який нині працює в команді президента Петра Порошенка.

«Для лідера такий результат можна вважати поразкою», - вважає політтехнолог.

Як відомо, за результатом підрахунку 77% голосів по одномандатним виборчим округам, кандидати від партії «Батьківщина» у більшості округів знаходяться серед призерів, посідаючи якщо не перше, то друге або третє місце.

«Серед  семи округів кандидати, що не приховували свого позитивного ставлення до БПП, схоже перемагають лише у двох округах у Дніпропетровську та на Чернігівщині… Двоє кандидатів, тобто стільки ж, схоже перемагають і від партії «Батьківщина». Виборчі округи на Херсонщині та Полтавщині схоже позначать червоним серцем», - зазначає він.

Уколов також додав, що «сподівано й несподівано» у двох західних округах на Волині та Івано-Франківщині у підрахунку голосів лідирують двоє укропівців» І якщо щодо Волині такий результат не викликав сумнівів, то якщо станеться перемога Укропуу на Івано-Франківщині – це буде локальною несподіванкою», - вважає політтехнолог.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: