У приватному будинку у Мар’їнці стався вибух

У приватному будинку у Мар’їнці стався вибух

Мати з сином отримали сильні опіки

У вівторок, 5 липня, близько 20:30 у Мар’їнці приватному будинку по вул. Тельмана стався вибух. За наявною інформацією, у момент вибуху в будинку знаходилися матір і її син 2003 року народження, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в Донецькій області.
Поліцейські змогли поспілкуватися з постраждалою. Жінка розповіла, що у неї в підвалі стоїть газова піч, вони з сином спустилися туди, щоб підігріти їжу. У той момент, коли жінка піднесла сірник до плити, стався вибух.
За однією з версій, які відпрацьовуються співробітниками поліції, в підвалі знаходився газовий балон. Можливо, що в результаті порушення правил безпеки балон почав протікати, і в підвалі скупчилася велика кількість газу.
Мати з сином отримали сильні опіки - обпалено більше 60% тіла (нижні кінцівки, обличчя, шия). Постраждалих доставили у лікарню міста Курахове. Однак травми дуже важкі, тому вирішується питання відправки пацієнтів в опіковий центр одного з найближчих міст.
Обставини події встановлюються.
За фактом вибуху відкрито кримінальне провадження з попередньою кваліфікацією за ч. 1 ст. 270 «Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки» Кримінального кодексу України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: