У Путіна відреагували на заяву Волкера про постачання летальної зброї до України

У Путіна відреагували на заяву Волкера про постачання летальної зброї до України
Дмитро Пєсков

У Кремлі кажуть, що постачання в Україну американської зброї може віддалити вирішення конфлікту

Постачання американської зброї в Україну віддалить вирішення конфлікту на Донбасі. Про це заявив прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков, повідомляють «РИА Новости».

«Ми неодноразово говорили, що будь-які дії, які будуть провокувати напруженість на лінії розмежування і загалом провокувати ситуацію, і без того непросту, будуть нас лише віддаляти від моменту врегулювання цього внутрішньоукраїнського питання», - зазначив він, коментуючи заяву спецпредставника Держдепартаменту США з питань України Курта Волкера про можливості постачання США летальної зброї в Україну.

Раніше Волкер повідомив, що Вашингтон активно розглядає питання постачання зброї Україні, щоб допомогти їй у боротьбі з підтримуваними Росією бойовиками на Донбасі. Він підкреслив, що не вважає такий крок провокаційним, а саме рішення може допомогти змінити підхід Москви до ситуації.

«Оборонне озброєння, яке дозволило б Україні захистити себе і, наприклад, вивести танки, допомогло б зупинити Росію, яка загрожує Україні», - уточнив він.

Як повідомлялось, із сайту Верховної Ради зник заклик Волкера відкинути вузькопартійні інтереси задля політичної єдності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: