У РФ закінчились ресурси, вона банкрот - російський опозиціонер

У РФ закінчились ресурси, вона банкрот - російський опозиціонер
Костянтин Боровий

Боровий: Стратегія Кремля передбачає, що виборці повинні бути «налякані до гикавки»

Скорочення російською владою витрат на оборону свідчить, що Кремль зіткнувся з реальністю, тобто розуміє, що ресурсів у нього не залишилося, а всі витрати зараз здійснюються в кредит. Про це в коментарі виданню «Гордон» заявив російський опозиціонер і політичний експерт Костянтин Боровий.

«Ресурсів немає, РФ вже банкрот. Зрозуміло, що все це робиться в кредит. Згортання військового бюджету до виборів президента не може бути, оскільки технологія збереження влади залишилася старою: вона базується на створенні оборонної психології у виборців. Як під час війни з Грузією та на початку війни проти України», - зазначив політик.

За словами Борового, стратегія Кремля передбачає, що виборці повинні бути «налякані до гикавки», щоб воти притиснулись до влади та могутнього провідника у пошуках захисту.
«Саме для цього підривають будинки, розв'язують війни, організовують «несподівані» теракти, що лякають простого жителя», - зазначив опозиціонер.

Крім того, політик зазначає, що влада РФ виконує військовий бюджет за рахунок соціально незахищених груп населення населення, а військовий бюджет скорочується давно і виконується в кредит.

«Компенсувати цей кредит нема чим .. Жодних серйозних завоювань для поповнення бюджету країни не передбачається. Наприклад, борг тіє ж «Роснєфті» сьогодні складає близько $30 млрд. Тому зараз витрачаються гроші звичайних росіян. Тобто військовий бюджет виконується за рахунок пенсіонерів та інших представників незахищеної частина російського суспільства. Найголовніше - це те, що в 2018 році намічається приведення до відповідності військового бюджету та боргів. Але тільки після виборів», - підкреслив Боровий.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: