У Росії нагородили юних футболістів за те, що побили однолітків в Осло

У Росії нагородили юних футболістів за те, що побили однолітків в Осло

Підлітки отримали медалі «За відвагу», подарунки та похвальні грамоти

У російському Ставрополі влада вручила подарунки та листи подяки футболістам підліткової команди «Космос», які через бійку перервали участь у дитячому футбольному турнірі Norway Cup в Осло.
Як повідомляє прес-служба адміністрації Ставрополя, причиною став конфлікт на ігровому полі, але «заступитися в далекій Норвегії за ставропольских школярів було нікому, проте хлопці не осоромилися і стійко витримали хвилю негативу».
На початку серпня «Космос» усунули від участі в змаганнях Norway Cup після бійки з суперниками. Команді було зараховано технічну поразку з рахунком 0:3. Також незалежне журі турніру оштрафувало «Космос» на дві тисячі крон (близько $244) і заборонило брати участь у змаганнях у майбутньому.
Помічник тренера «Космосу» Євген Єсиков заявив, що бійка сталася після того, як норвезький гравець обізвав російського воротаря «російською свинею». Після інциденту росіяни звернулися до суду.
В адміністрації Ставрополя додали, що після повернення додому «юних спортсменів вшановували як героїв». Нагороди спортсменам, які побили однолітків, вручив голова Ставропольської адміністрації Андрій Джатдоєв. Крім медалей «За відвагу» підлітки отримали подарунки та похвальні грамоти.
«Наших дітей виховали правильно, в найкращих традиціях любові до батьківщини. Справжній городянин і патріот держави завжди готовий мужньо захищати честь і гідність міста, краю і країни», – сказав Джатдоєв.
Norway Cup – міжнародний юнацький футбольний турнір, який проводиться щорічно з 1972 року в столиці Норвегії Осло. Це один з найбільших футбольних турнірів у світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: