У російських військах в окупованому Криму вирує педикульоз - розвідка

У російських військах в окупованому Криму вирує педикульоз - розвідка

Російське окупаційне командування призупинило прибирання території військових містечок ЧФ РФ, вивезення сміття та лазнево-пральне обслуговування.

Російське окупаційне командування суттєво скорочує витрати на утримання військових містечок на тимчасово окупованій території українського Криму, при цьому не знижуються темпи благоустрою генеральських дач, зокрема у м. Севастополь. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.
За його даними, протягом серпня-вересня 2016 року повністю призупинено фінансування державних контрактів на забезпечення комунально-житлових послуг підрозділів Чорноморського флоту РФ, у т.ч. будівництво окремих об’єктів військової інфраструктури, охорону військових містечок, яка здійснюється підрозділами воєнізованої охорони, прибирання території військових містечок, вивезення сміття та лазнево-пральне обслуговування.
«З огляду на загрозу поширення інфекційних та паразитарних захворювань, медичної службою ЧФ РФ замовлені медичні препарати, у т.ч. для лікування педикульозу», - повідомляє українська розвідка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: