У розвідці розповіли, для чого насправді Росія проводить «Авіадартс-2016» у Криму

У розвідці розповіли, для чого насправді Росія проводить «Авіадартс-2016» у Криму
defencerussia.wordpress.com

Військові навчання - це тестування можливостей кримських аеропортів та залякування сусідів

Всеросійський етап конкурсу льотної виучки «Авіадартс-2016», що пройде під Феодосією з 25 травня до 8 червня, стане черговим етапом нарощення військової присутності збройних сил Російської Федерації на території окупованого Криму. Про це заявив представник Головного управління розвідки міністерства оборони України Вадим Скібіцький сьогодні на прес-брифінгу.

За оцінкам української розвідки, шляхом проведення такого конкурсу керівництво Росії, в першу чергу, має на меті продемонструвати належність Криму до РФ.

«Інші цілі - підвищення готовності до проведення операцій у Черноморському регіоні та демонстрація здатності посилення військових сил за рахунок повітряного флоту», - додав він.

Ще одна мета, як переслідує Кремль, - це перевіріка готовності мережі аеродромів півострова до прийому військових літаків.

Як повідомлялось, російський бомбардувальник Су-24М та 2 вертольоти Мі-8АМТШ «Термінатор» були перебазовані на територію окупованого Криму для участі у Всеросійському етапі конкурсу льотної виучки «Авіадартс-2016».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: