У штабі АТО загострення на Донбасі пов’язують із самітом НАТО

Під час проведення таких заходів, до і після російські окупаційні війська збільшують кількість обстрілів

У штабі АТО пов'язують посилення обстрілів з боку бойовиків із самітом НАТО у Варшаві. Про це сказав прес-офіцер штабу АТО Олег Сушинський.
За його інформацією, сьогодні з півночі і до 06:00 бойовики продовжили обстрілювати позиції українських військових зі зброї, забороненої Мінськими домовленостями, зокрема в Луганській області по Новоолександрівці обстріл проводився мінами калібру 120 мм, а на Маріупольському напрямку по Красногорівці бойовики стріляли з мінометів калібру 82 мм.
«Зараз важко зрозуміти логіку російських окупаційних військ, але своїми обстрілом вони показують своє ставлення до виконання Мінських домовленостей. Не виключено, що Мінські домовленості пов'язані з самітом НАТО, який завершився у Варшаві, і не секрет, що під час проведення таких заходів, до і після російські окупаційні війська збільшують кількість обстрілів», - сказав Сушинський в ефірі телеканалу «112 Україна».
Нагадаємо, за оперативними даними штабу АТО за минулу добу бойовики 94 рази обстріляли позиції українських сил антитерористичної операції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: