У «силовиків ДНР» переполох: розшукується «особливо небезпечна українська ДРГ»

У «силовиків ДНР» переполох: розшукується «особливо небезпечна українська ДРГ»
Бойовики в Донецьку

Патрулі бойовиків у Донецьку перевіряють усі транспортні засоби

Так звані правоохоронці самопроголошеної терористичної «ДНР» у Донецьку проводять заходи із пошуку транспортних засобів, на яких нібито пересувається «особливо небезпечна українська ДРГ». Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук з посиланням на оперативні дані ІС.

«У Петровському і Кіровському районах Донецька силами «військових комендатур», «поліції» і «МГБ ДНР» проводиться ряд загороджувальних заходів. Відзначається робота мобільних блокпостів і посилених патрулів, які здійснюють контроль за рухом транспорту на південній ділянці Кільцевої дороги на ряді вулиць, прилеглих до осьової вулиці Петровського», - йдеться в повідомленні.

«За даними групи ІС, триває пошук транспортних засобів, на яких нібито пересувається «особливо небезпечна українська ДРГ», - додає Тимчук.

Нагадаємо, група ІС також повідомила, що в Донецьку працює комісія з Москви, до складу якої входять співробітники ФСБ РФ, яка перевіряє діяльність «міністра оборони ДНР».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: