У Ситника розберуться, чи законно Заліщук купила квартиру

У Ситника розберуться, чи законно Заліщук купила квартиру

Знаючи про резонанс, який отримало придбання депутатом Заліщук квартири в центрі Києва, ми дамо оцінку цьому факту - директор НАБУ

НАБУ дасть оцінку факту покупки народним депутатом України фракції «Блок Петра Порошенко» Світлани Заліщук квартири в Києві. Про це в ході брифінгу заявив глава НАБУ Артем Ситник.

«Перевірка декларацій, в тому числі і топ-чиновників, нашим управлінням аналітики проводиться постійно. У тому числі дуже багато декларацій перевірено за суддям. Я вже зазначав, що дуже багато судді не пройшли атестацію у зв'язку з тим, що передавали матеріали НАБУ у Вищу кваліфікаційну комісію суддів. Тому, знаючи про цей резонанс, який отримала і це подія (придбання депутатом Заліщук квартири в центрі Києва – ред.), я думаю, ми також дамо свою оцінку цьому факту», - заявив Ситник.

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що народний депутат Світлана Заліщук придбала в 2014 році квартиру в Києві. Площа квартири становить понад 150 кв м, а вартість перевищує 10 млн грн.

У свою чергу Світлана Заліщук прокоментувала покупку квартири, і розповіла, що купили квартиру в 2014 році разом з цивільним чоловіком. Для такої покупки чоловік продав свою квартиру в Стокгольмі, оскільки вирішив переїхати жити в Україну. Заліщук зазначила, що на момент покупки квартири вона не була політиком або держслужбовцем.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: