У скандального французького депутата, який відвідав окупований Крим, дружина виявилась росіянкою

У скандального французького депутата, який відвідав окупований Крим, дружина виявилась росіянкою
Тьєррі Маріані з російською дружиною Іриною 

Французькі депутати їздили до окупованого Криму на гроші асоціації «Франко-російський діалог», співпрезидентом якої є глава РЖД Володимир Якунін.

Нещодавній візит французьких депутатів до окупованого Криму минув майже непоміченим у Франції, однак наробив чимало галасу в Україні. Адже європейські парламентарії знов незаконно відвідали анексований росіянами український Крим.

Як довелося з’ясувати ЗМІ, усі члени французької делегації можна віднести до «старих добрих друзів Росії», і вони постійно підкреслюють, що їхня поїздка носить виключно приватний, а не офіційний характер. Фінансує цей вояж асоціація «Франко-російський діалог», співпрезидентом якої є глава РЖД Володимир Якунін.

А главою французької делегації, і співпрезидентом асоціації «Франко-російський діалог» з французької сторони є Тьєррі Маріані - колишній міністр транспорту, депутат Національних зборів Франції від французьких громадян, які проживають за кордоном. Як стверджують ЗМІ, він «в 2005 році несподівано загорівся любов'ю до Росії». І навіть не до всієї Росії, а до однієї росіянки – Ірини. Через неї 48-річний Тьєррі Маріані кинув французьку дружину і дітей, в 2006 році побравшись з росіянкою. Про Ірину відомо мало, крім того, що вона з Єкатеринбурга, стала «француженкою» в 2011 році, і має сина Тимура.

Нагадаємо, 28 липня під час візиту до окупованого Криму один із членів делегації французьких депутатів розцілував пам'ятник окупантам, який росіяни називають пам'ятником «ввічливим людям».

У свою чергу МЗС Франції прокоментувало візит делегації французьких депутатів на анексований півострів, нагадавши українській владі, що Париж не визнає анексію Криму Росією. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: