У Ставропольському краю РФ знайдено мертвим заступника начальника управління ФСБ

За інформацією ЗМІ, причиною смерті може бути вбивство, розглядається і версія самогубства.

Про смерть заступника начальника Ставропольського крайового УФСБ з економічних питань Сергія Бондаренка повідомили ряд російських ЗМІ.

За інформацією «Коммерсантъ« Бондаренко помер 26 липня. За неофіційною інформацією, його тіло було знайдено у власній квартирі з колотими ранами. Офіційно ця інформація поки не підтверджується — в УФСБ ці дані ніяк не коментують. Не коментує і дружина пана Бондаренка, яка зараз є депутатом крайової Думи.

Неофіційно джерела повідомили, що інформація про смерть Бондаренко, з'явилася ще вдень, однак про насильницьку смерть ніхто не говорив. Самого Бондаренка джерела охарактеризували як одного з найсильніших професіоналів в управлінні, який вів усі гучні корупційні справи. 31 липня йому виповнилося б 50 років.

Агентство «Інтерфакс» з посиланням на джерело в силових структурах повідомило про ще одну версію загибелі заступника начальника крайового УФСБ. Згідно їй, не виключається самогубство.

«Характер поранень, в тому числі, за попередніми даними, порізи на венах можуть говорити про те, що сталося самогубство. Дана версія не виключена»,— сказав співрозмовник агентства. В даний час проводиться ретельне розслідування за фактом події.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: