У столиці п’яний водій намагався з’їсти ключі від своєї машини

У столиці п’яний водій намагався з’їсти ключі від своєї машини

Нічною столицею порушника наздогоняли кілька екіпажів

Київський таксист попався п'яним за кермом і вирішив знищити сліди правопорушення. Він чомусь подумав, що його видадуть саме ключі від машини, і вирішив їх з'їсти.

Саме поїданням ключів займався водій, коли правоохоронці наздогнали його і затримали. Зі зрозумілих причин, проковтнути «докази» чоловік не зміг.

Таксиста наздогнали не відразу. Він тікав по тротуарах, проїжджав на червоне світло світлофора і навіть встиг пролетіти по дитячому майданчику. Коли наздогнали, виявилося, що водійських прав таксист уже позбавлений і якраз за нетверезе водіння.

Він чесно зізнався, що випив «зовсім небагато» пива перед тим, як сісти за кермо. З цієї причини свідчення алкотестера викликали у нього обурення.

«Щось якось ... Я просто знаю, скільки я випив. Чотири пляшки пива «Чернігівського», світлого. Можна ще раз подути?», - запропонував порушник.

Тепер йому загрожує штраф приблизно 40 800 гривень.

Нагадаємо, на проспекті Перемоги в Києві сталася ДТП за участю  п'ять автомобілів.

Аварія сталася неподалік від Шулявського мосту в напрямку центру. Зіткнулися легковики Audi, Daewoo, Volkswagen, Mercedes i Mazda.

Раніше повідомлялося, що ДТП з постраждалими сталася під Києвом, на Старообухівській трасі в. с. Козин.

Зіткнулися два автомобілі: Renault і Volkswagen.

В результаті удару машина Renault перекинулася. З авто вилетіла жінка. У критичному стані, без свідомості, госпіталізована.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: