У Сумах злочинці на «Москвичі» пограбували ювелірний магазин

У Сумах злочинці на «Москвичі» пограбували ювелірний магазин
ua.112.ua

Троє чоловіків у масках забігли до ювелірки, один з них бризнув в очі продавцю з газового балончика

У неділю, 24 липня, у центрі Сум скоєно розбійний напад на ювелірний магазин. Про це кореспондентові повідомила керівник сектору комунікацій головного управління Нацполіції у Сумській області Ельвіра Біганова, пише «Укрінформ».

«О 10.40 на лінію «102» надійшло повідомлення про скоєння розбійного нападу на ювелірний магазин «Рубин» по вулиці Петропавлівській навпроти центрального універмагу. Як встановили правоохоронці, троє чоловіків у масках забігли до ювелірки, один з них бризнув в очі продавцю з газового балончика, інший розбив вітрину, після чого із забраними звідти дорогоцінними виробами нападники зникли на автомобілі «Москвич», - розповіла Біганова.

За її інформацією, невдовзі цей транспортний засіб було знайдено згорілим під мостом по вулиці Прокоф’єва. «Оскільки там нікого з людей не виявилося, очевидно, ті, хто на ньому їхав, самі спалили легковик», - зазначила керівник сектору комунікацій.

Наразі проводяться оперативно-слідчі дії зі встановлення осіб грабіжників і їх затримання, для чого на пошук злочинців орієнтована не тільки поліція Сум, а й інших міст області.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: