У вівторок буде морозно, на дорогах ожеледиця

У вівторок буде морозно, на дорогах ожеледиця
Мороз та ожеледиця

У Карпатах температура повітря вночі -14...-19 градусів

У вівторок, 15 листопада, в Києві хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень 0...-2 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-10 градусів, удень 1...-4 градуси. У Карпатах вночі та вранці невеликий сніг, вдень без опадів, температура повітря вночі -14...-19 градусів, удень 1...-4 градуси.

На півночі України хмарно з проясненнями, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -3...-9 градусів, вдень 1...-5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -2...-7 градусів, вдень 2...-4 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2...-4 градуси, вдень 0... 6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2...-4 градуси, вдень 0... 6 градусів.

У Криму хмарно з проясненнями, невеликий мокрий сніг, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 5...-3 градуси, вдень 1... 6 градусів. У Ялті невеликий мокрий сніг. Температура вночі 3... 5 градусів, вдень 3... 5 градусів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: