У Яценюка розкрили деталі того, як він став телемагнатом

У Яценюка розкрили деталі того, як він став телемагнатом

Яценюк придбав корпоративні права телеканалу «Еспресо» за 3,8 млн грн

Прес-секретар колишнього прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Ольга Лаппо повідомила,  що угоду на придбання корпоративних прав телеканалу «Еспресо» було підписано 15 червня цього року.

Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

«Арсеній Яценюк цього року реалізував своє право опціону на придбання корпоративних прав. Угоду підписано 15 червня 2017 року», - повідомила Лаппо.

За її словами, інформація про опціон була відзначена в його електронній декларації за 2016 рік, яку Яценюк заповнював, вже не перебуваючи на посаді прем'єр-міністра України.

Лаппо зазначила, що Яценюк придбав корпоративні права телеканалу «Еспресо» за 3,8 млн грн.

«В розділі «фінансові зобов'язання» він зазначив попередній договір (опціон) 2013 року з Княжицькою і з компаніями, де Княжицька є прямим засновником, на придбання корпоративних прав на суму 3 788 700 гривень. За цю суму і була придбана частина каналу», - додала Лаппо.

Раніше повідомлялося, що колишній прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк і дружина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Інна Авакова увійшли до структури власності телеканалу «Еспресо» і стали його кінцевими бенефіціарами разом із дружиною народного депутата Миколи Княжицького Ларисою Княжицькою.

Нагадаємо, Україна відкрила дані про всіх бенефіциарних власників компаній.

Інформація про бенефіціарів всіх українських компаній опублікована на сайті Єдиного державного порталу відкритих даних.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: