У Японії вибухи в парку, є загиблий

У Японії вибухи в парку, є загиблий

Кілька вибухів в парковій зоні японського міста Уцуномія в префектурі Тотігі призвели до загибелі щонайменше однієї людини і пораненню двох людей

Про це повідомляє ВВС з посиланням на аварійно-рятувальну службу країни.

Вибухи сталися майже одночасно близько 11:30 за місцевим часом (2:30 за Гринвічем). Також дві машини в сусідньому районі на стоянці загорілися внаслідок вибуху, повідомляє поліція. 

Зазначається, що у парку відбувається фестиваль традиційної культури. Людина, яка була в парку в той час, розповіла, що відчула «гучний» звук і запах пороху. Крім того, повідомляється, що відеокамера на прилеглій станції Уцуномії записала звук трьох вибухів у швидкій послідовності – об 11:31, 11:32, а третій «гучніший звук«» – через 15 секунд.

Згодом з`ясувалось, що відставний солдат 72 років таким чином покінчив своє життя самогубством, здійснивши вибух у парку. В результаті були поранені ще троє людей. Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані телекомпанії NHK.

У поліції містечка Уцуномія повідомили, що знайшли передсмертну записку чоловіка.

Як раніше повідомлялося, у вересні у метро Токіо сталася газова атака. Пасажири однієї зі станцій метро відчули нездужання через можливе здійснення газової атаки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: