У Запоріжжі біля автовокзалу заживо згоріла жінка

У Запоріжжі біля автовокзалу заживо згоріла жінка

Жінка облила себе бензином та підпалила

Вночі у Запоріжжі під час пожежі в кіоску заживо згоріла жінка. Про це повідомляє прес-служба управління Нацполіції в Запорізькій області.

В 2:40 28 липня до Коммунарсього відділку поліції надійшло повідомлення від працівників ДержНС про те, що біля автовокзалу по проспекту Соборному горить кіоск. Під час локалізації пожежі біля кіоску було виявлено труп невідомої обгорілої жінки. Тіло направлено на проведення судово-медичної експертизи.

У поліції повідомляють, що з місця події вилучено скляну пляшку зі слідами кіптяви і каністру зі слідами палива. Працівники автозаправної станції повідомили, що незадовго до події невідома жінка придбала у них каністру бензину.

Як пише УНН з посиланням на свої джерела в поліції, загибла підпалила себе. Пожежу побачили патрульні і спробували загасити полум'я вогнегасником. Вогонь почав поширюватися на кіоск. Потім під'їхали працівники ДСНС, які загасили пожежу.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. Встановлюється особа загиблої.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: