Uber продав долю російському держбанку

Uber продав долю російському держбанку

Фонд Сбербанку інвестував в сервіс виклику автомобілів

Венчурний фонд Сбербанку SBT Venture Fund I інвестував в сервіс виклику автомобілів Uber. Фонд, яким керує MoneyTime Ventures, взяв участь в інвестиційному раунді G-round. Про це повідомляє Капітал з посиланням на РБК.
«Я впевнений в тому, що це перспективне вкладення як з точки зору потенціалу нашої співпраці, так і з точки зору інвестиційного потенціалу для фонду», - заявив керуючий партнер MoneyTime Ventures Віктор Орловський.
У прес-релізі не вказується, про який обсяг інвестицій йде мова.
Під управлінням створеного в 2013 році SBT Venture Fund I знаходиться $100 млн. Фонд інвестує у високотехнологічні компанії по всьому світу. До цього часу він вже вклався в 11 компаній.
Старший віце-президент банку з розвитку цифрового бізнесу Михайло Еренбург зазначив, що Сбербанк має найбільшу в Росії клієнтську базу в мобільному банку і в сегменті банківських пластикових карт. У свою чергу Uber є лідером в сегменті «сервісів на вимогу» (on demand services). «(Це) відкриває можливості для найрізноманітніших форм співробітництва в інтересах наших клієнтів», - сказав Еренбург.
Генеральний менеджер «Uber Росія» Дмитро Ізмайлов заявив, що інвестиції Сберабанку є свідченням довіри до «швидко зростаючого бізнесу» в Росії. За його словами, вкладення Сбербанку допоможуть Uber «розвиватися і ефективно обслуговувати ще більше користувачів і водіїв-партнерів».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: