Убивство Нємцова: Кадиров у спортзалі розказав свою версію

Убивство Нємцова: Кадиров у спортзалі розказав свою версію
Рамзан Кадиров

Не відриваючись від тренування, Кадиров розповів, хто, на його думку, вбив опозиціонера

Глава Чечні Рамзан Кадиров вважає, що російського опозиціонера Бориса Нємцова вбили його ж соратники. Про це він розповів в інтерв’ю ТАСС. Розмова з журналістом видання відбувалась під час тренування Кадирова у спортзалі. «Мені нормально. На всі запитання відповім», – зазначив він.

Глава Чечні зазначив, що Нємцов ніколи не був його особистим ворогом. «Він зробив себе ворогом Росії ─ моєї країни. Але сьогоднішній Росії і потрібен був такий ворог: за Нємцовим ніхто не стояв, у нього залишилася тільки болтологія. Знаючи, що від Бориса Юхимовича більше немає користі, його друзі вирішили одним залпом прибрати двох: застреливши Нємцова, усунути Кадирова. Але зі мною нічого у них не вийшло», – сказав Кадиров.

Рамзан Кадиров також додав, що готовий з'явитися на допит у справі Нємцова і дати свідчення, щойно отримає офіційну повістку.

Журналіст ТАСС нагадав главі Чечні про те, що Нємцов у 1996-му намагався зупинити чеченську війну, зібрав для цього мільйон підписів, привіз у Кремль Борису Єльцину. Кадиров прокоментував це так: «На початку 90-х багато людей у Чечні хотіли незалежності, вірили словам Дудаєва, Удугова, Басаєва, Масхадова, не знали, що їх спрямовували вороги, які мріяли про загибель Росії і використовували наш народ як гарматне м'ясо. І міністр оборони Грачов спеціально кинув на територію республіки арсенали зі зброєю, щоб заманити нас у пастку... Ми не одразу у всьому розібралися. Спочатку думали, що будемо, як воїни, захищати свій народ».

.jpg_15

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: