Учасникам п’яного дебошу в Миколаєві пред’явлено звинувачення

Учасникам п’яного дебошу в Миколаєві пред’явлено звинувачення

Слідчі просять обрати для бешкетників запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Учасники п’яного дебошу в центрі Миколаєва з'явилися на допит до слідчого управління Центрального відділу поліції. Про це «Новостям-N» повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Миколаївській області.
Фігуранти скандалу Геннадій Сімов і Артем Слободянник прийшли в супроводі своїх адвокатів. У відділі поліції їм було пред'явлено звинувачення в по ч.2 ст. 296 УК Украіни «Хуліганство, вчинене групою осіб». Обвинуваченим і їх захисникам було надано матеріали справи для ознайомлення.
Крім того, всі зібрані матеріали вже направлено до суду Центрального району для обрання Сімову і Слободяннику запобіжного заходу. Як уточнили в поліції, слідчі просять обрати для бешкетників запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Тепер справа за рішенням суду.
Нагадаємо, близько першої години ночі 30 серпня на вул. Соборній у Миколаєві двоє п'яних молодих людей на «Мерседесі» влаштували дебош. Як з'ясувалося пізніше, мажорами виявилися 32-річний Геннадій Сімов і 26-річний Артем Слободянник. Спочатку вони побили таксиста і його автомобіль за те, що до нього в машину сіла дівчина, яку вони не хотіли відпускати. Після цього обзивали городян, які прийшли на шум. Одного з них Сімов ударив, що зафіксовано на відео. На місце прибули п'ять нарядів поліції, проте особливо бурхливої діяльності, спрямованої на те, щоб заспокоїти бешкетників, вони не виявляли. Більш того, Сімову навіть дозволили сісти в свій власний автомобіль і поїхати з місця події.
Відео з місця події викликало масове обурення як нахабством бешкетників, так і інертністю поліцейських.
Вже на наступний день стало відомо, що за даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею «Хуліганство», а щодо прибулих на виклик поліцейських буде проведено службову перевірку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: