Учасники «Маршу за імпічмент» прийшли під Генпрокуратуру (відео)

Учасники «Маршу за імпічмент» прийшли під Генпрокуратуру (відео)

Протестувальники почали вимагати відставки генпрокурора Юрій Луценка

У Києві учасники маршу за імпічмент від будівлі ізолятора тимчасового тримання Служби безпеки України на Аскольдовому провулку колоною вирушили в бік будівлі Генеральної прокуратури. Про це повідомляє РБК-Україна.

По прибутті до ГПУ протестувальники почали вимагати відставки генпрокурора Юрій Луценка, імпічменту президента Петра Порошенка, а також звільнення затриманого напередодні колишнього голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Перед будівлею ГПУ вишикувалися близько 30 правоохоронців.

Нагадаємо, у Києві проходить «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності. На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищувала 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляли, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі. Після цього учасники акції розбили вітрину магазину «Рошен», який розташований неподалік

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: