Україна домовилася про взаємне скасування віз з Сент-Кітс і Невіс

Україна домовилася про взаємне скасування віз з Сент-Кітс і Невіс

Громадяни України і громадяни Сент-Кітс терміном до 90 днів зможуть перебувати на території держав без віз

Україна і Сент-Кітс і Невіс уклали договір про взаємне скасування візових вимог, повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС).

Договір був укладений на зустрічі міністра закордонних справ Павла Клімкіна з міністром закордонних справ держави Марком Брентлі учора, 22 вересня, в рамках 71-ої сесії Генасамблеї ООН.

Згідно з положеннями угоди, громадяни України та громадяни Сент-Кітс і Невіс, які користуються дійсними проїзними документами, можуть перебувати терміном до 90 днів на територіях держав без віз, йдеться в повідомленні.

«Реалізація положень угоди сприятиме розвитку двосторонніх відносин між двома країнами, інтенсифікації контактів в соціально-економічній сфері, культурно-гуманітарній та інших сферах», - підкреслили в прес-службі МЗС.

Федерація Сент-Кітс і Невіс - держава в східній частині Карибського моря, що складається з двох островів — Сент-Кітса і Невіс, належить до Малих Антильским островів. Сент-Кітс і Невіс є найменшим державою західного півкулі, як за площею, так і за чисельністю населення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: