Українські бійці відбили атаку бойовиків на Луганщині

Українські бійці відбили атаку бойовиків на Луганщині

Терористи намагалися захопити опорні пункти сил АТО на Луганщині

Минулої доби українські військовослужбовці відбили наступ бойовиків поблизу села Жолобок. Про це  повідомили у прес-службі Луганської ОДА.

«Впродовж минулого дня об’єднані російсько-терористичні бандформування здійснювали спроби захопити опорні пункти сил антитерористичної операції, шляхом розширення плацдарму поблизу с. Жолобок Попаснянського району», - йдеться в повідомленні.

Ворог застосовував важку артилерію, міномети. З напрямку тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе ворожий танк вів обстріл по українських позиціях з 14:20 і до 21:00 години. Наразі всі спроби ворога захопити українські позиції відбиті.

Протягом минулої доби російсько-терористичні бандформування 22 рази порушували «режим тиші» вздовж лінії розмежування.

Зокрема, у напрямку міст Попасна і Золоте, смт Новотошківське, сіл Новозванівка, Новоолександрівка, Катеринівка, Оріхове та Троїцького застосовувалися танки, самохідні артилерійські установки, 120-мм і 82-мм міномети, автоматичні та протитанкові гранатомети.

По позиціях українських військових поблизу укріпленнях сил АТО поблизу села Кримське і Трьохізбенки Новоайдарського району відкривався вогонь з танків, 122-мм самохідних артилерійських установок, 120-мм і 82-мм мінометів, автоматичних і протитанкових гранатометів.

У напрямку смт Станиця Луганська використовувалися великокаліберні кулемети та стрілецька зброя.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: