Українські боксери Усик, Гвоздик і Ломаченко здобули впевнені перемоги у США

Українські боксери Усик, Гвоздик і Ломаченко здобули впевнені перемоги у США
Бій Усик – Хантер
Фото: HBO Boxing

Олександр Усик та Василь Ломаченко, зокрема, захистили чемпіонські титули

В американському Меріленді в рамках вечора українського боксу Олександр Усик виграв поєдинок проти американського боксера Майкла Хантера.

Таким чином, українець захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) у важкій вазі (до 91 кг). За результатами поєдинку зафіксовано рахунок 117–110 на користь Усика.

В наступному поєдинку українець Олександр Гвоздик у третьому раунді нокаутував кубинця Юніескі Гонсалеса. Кубинець уже в першому раунді викинув кілька дуже неприємних ударів проти Гвоздика, проте вже у другій трихвилинці українець дав важку відповідь опоненту.

У третьому раунді Гонсалес побував у нокдауні, після чого Гвоздик просто добив суперника. Рефері був змушений зупинити бій після чергового падіння боксера.

Олександр Гвоздик – бронзовий призер Олімпіади-2012, володар регіонального титулу чемпіона Північної Америки за версією NABF.

Український боксер Василь Ломаченко також захистив пояс WBO у бою з американцем Джейсоном Сосою.

Протягом усього поєдинку Ломаченко впевнено контролював бій і технічним нокаутом переміг Сосу. Американець був абсолютно безсилим у бою з українцем та в дев'ятому раунді відмовився виходити в ринг.

Таким чином, Василь Ломаченко захистив титул чемпіона світу у категорії до 59 кг, який він здобув у червні 2016 року, нокаутувавши пуерториканця Романа Мартінеса.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: