Українськими біженцями з Росії хочуть поповнювати війська окупантів на Донбасі, – розвідка

Українськими біженцями з Росії хочуть поповнювати війська окупантів на Донбасі, – розвідка

Розвідка дізналась про плани окупантів на українських біженців з РФ

ФСБ РФ активізувала роботу на території Росії щодо виявлення серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали підготовку за «дефіцитними» військовими спеціальностями

Російські окупаційні війська, які воюють на Донбасі, планують доукомплектувати за рахунок репатріації біженців зі сходу України, які наразі проживають в Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України у Facebook.

«Командування російських окупаційних військ розглядає програму керівництва РФ «Репатріації біженців на Донбас» як додаткове джерело постачання людського ресурсу для поповнення особовим складом з'єднань і частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ», - зазначається у повідомленні.

З цією метою, за даними ГУР, формуються списки вакансій спеціальностей, суміжних з військовими, для подальшої передачі до Краснодарської громадської організації «Центр розвитку регіону».

Крім цього, представники ФСБ РФ активізували роботу на території Росії щодо виявлення серед потенційних репатріантів осіб, які свого часу отримали фахову підготовку за «дефіцитними» військо-обліковими спеціальностями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: